Наркотични вещества, акцизни стоки и боеприпас иззеха свищовски полицаи

17:06, 14 май 16 25 270 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Наркотични вещества, акцизни стоки и боеприпас намериха и иззеха свищовски полицаи,  при проверка на сигнал за закана за убийство.

Вчера в 17,00 ч. в управлението в Свищов бил получен сигнал за непознат мъж, който след възникнал спор за непарвилно паркиран лек автомобил в центъра на града, е заплашил опонента си с убийство, размахвайки срещу него брадва. На мястото незабавно е бил изпратен полицейски екип, който установил 31-годишния Л. М. от с. Българско Сливово, известен на полицията и осъждан, да държи в ръката си брадва. Мъжът бил задържан.

При последвало претърсване в автомобила му  са установени и иззети 6 плика, съдържащи суха кафява растителна маса, с мирис на тютюн, без поставен акцизен бандерол и тегло 6 кг. В жилището му, полицаите намерили и боеприпас, едно растение коноп и прекурсори и съоръжения и материали за производство на наркотични вещества.

По случая е започнато досъдебно производство. След доклад на материалите в прокуратурата Л. М. е привлечен, като обвиняем. С постановление на прокуратурата е задържан за срок до 72 часа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама