Спортен празник организират на Гребната база в Пловдив

08:35, 15 май 16 / Спорт 25 379 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Спортен празник за малки и големи в подкрепа на местна социална кауза под мотото "Моето сърце е съпричастно" ще се проведе за четвърта поредна година днес от 10 до 13 часа на Гребната база (фонтана зад трибуните) в град Пловдив.

Събитието е част от интернационална инициатива, стартирала през 2011 г. в Кьолн, Германия, и обиколила няколко държави и градове в България. Идеята е на българката Ангелина Маркова, която решава в малкото си свободно време и забързано ежедневие да се захване с едно добро дело – да направи сърцата на повече хора съпричастни.

Програмата ще започне в 10 часа с танци, водени от Диана Моландър, след което продължава с 5 км бягане, чийто старт е зад трибуните на Гребната база. Мероприятието ще е съпътствано от водещ, а за най-малките ще има игри с аниматор и фокусник. Напълно безплатно може да се включи всеки, а тези които подкрепят каузата ще получат специално изработено сърце – лепенка в знак на своята съпричастност. Ще има още изненади от спонсорите, както и много музика и веселие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама