Борисов за форума на АБВ: От 90-та не следя конгресите на комунистите

13:27, 15 май 16 / Политика 25 275 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Не се интересувам от другите партии, а само от моята. По принцип от 90-та година не следя конгресите на комунистите.“ Това беше коментарът за конгреса на АБВ на премиера Бойко Борисов в Любимец, където бе на откриването на новата ЖП гара в града.

„Ако Ивайло Калфин иска да се върне с удоволствие бих работил с него, защото изградихме доверие и приятелство“, добави премиерът. Борисов е говорил с президент Росен Плевнелиев, който го е уверил, че никой от реформаторите не му се е обаждал да говори за кандидатурата му. „Не мога никак да тълкувам това, че Радан Кънев застава срещу мен и срещу Московски, а в същото време говори за издигането на Росен Плевнелиев за втори мандат. Най-вероятно това е начинът да накараш медиите да ти обърнат внимание“, каза Борисов.

Надявам се да заделим 200 млн. лв. от концесията на летище София и с тях да бъдат закупени локомотиви за новите влакове, каза още премиерът. Транспортният министър Ивайло Московски добав, че във вторник ще докладва концесията на летището в Министерски съвет.

 

 

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама