Цветан Цветанов похвали Бургас и връчи членски карти на 26 гербери в града

15:39, 15 май 16 / Политика 25 339 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Винаги давам Област Бургас за пример. На местните избори през 2015 г. от 13 общини хората избраха 9 кметове да са от ГЕРБ. Това е сериозен успех, но и много по-голяма отговорност. Но в нашата партия сме доказали, че можем да носим отговорност. Няма човек, който да е дошъл в Бургас и да не отчете направеното тук. Димитър Николов върна кредита на доверие на избирателите - Бургас се превърна в страхотно място за живеене и инвестиране”.

Това каза председателят на парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Бургас, където днес проведе работна среща с областното ръководство, ръководствата на общинските структури, народни представители, кметове и общински съветници от ГЕРБ в областта. На форума присъстваха и Димитър Николов – заместник-председател на ГЕРБ и кмет на Община Бургас, и министърът на околната среда и водите Ивелина Василева.

Пред присъстващите около 350 души в Аулата на БСУ Цветанов направен детайлен анализ на резултатите на ГЕРБ в областта на местните избори през 2015 г. В рамките на събитието бяха обсъдени актуални въпроси от местната политика на партията, както и бъдещи нейни инициативи.

На финала Цветан Цветанов връчи членските карти на 26 активисти на ГЕРБ от Бургас.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама