„Моряците“ без проблеми срещу „Нефтохимик“/ Снимки

20:50, 15 май 16 / Спорт 25 284 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Старшата възраст на „Черно море“ не срещна проблеми с „Нефтохимик“ в поредното морско дерби. Възпитаниците на Тодор Каменов и Иван Николов победиха съперниците си с 2:0 в мач от 32-ия кръг на Елитната юношеска група до 19 години.

Двубоят започна ударно за „моряците“, като още в 12-ата минута Стоян Илиев откри резултата. Последва второ попадение във вратата на гостите, а този път точен беше Момчил Милков само три минути, след като резултатът беше открит. След тези две бързи попадения играта се поуспокои и варненци контролираха събитията на терена.

През второто полувреме в полза на „моряците“ беше отсъдена дузпа. Зад топката на бялата точка застана Николай Богданов, но той нямаше шанса да направи преднината на отбора си класическа. До края на мача домакините пропуснаха още няколко изгодни положения да направят победата си по-изразителна.

За клубния сайт треньорът на „Черно море“ Тодор Каменов каза, че е останал доволен от играта, неговият тим е постигнал резонна и рутинна победа. Той добави, че мислите им вече са насочени към предстоящото тежко гостуване на „Литекс“ в отложен мач от първенството. Двубоят ще е сряда от 18 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама