"Евровизия" беше не на европейско, а на световно ниво, отбеляза Поли Генова

22:56, 15 май 16 25 271 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„За мен това е най-добрата „Евровизия“, правена досега. Шведите се представиха блестящо. Това не е европейско, това е световно ниво“, каза певицата Поли Генова, която даде пресконференция, веднага след кацането си на летище София от Стокхолм. Тя беше посрещната от феновете си с рефрена „О, дай ми любовта“.

„Досега никога САЩ и Китай не са гледали шоуто. Конкурсът стана глобален“, допълни Поли Генова.

По нейните думи гостуването на световноизвестния певец Джъстин Тимбърлейк на „Евровизия“ не е било случайно. Да се докоснеш до такъв артист от такава голяма височина, е невероятно усещане, каза певицата, която призна, че не се е снимала с него.

България и песента "Ако любовта беше престъпление" на Поли Генова се нареди на четвъртото място в 61-вото издание на "Евровизия". Нашата песен спечели пето място от зрителския вот, но не успя да вземе максимум точки от журито на нито една държава. Първо място в песенния конкурс спечели Украйна. След нея се наредиха Австралия и Русия, а страната ни остана четвърта в класацията.

„Обединението прави силата. Това е слоганът и на нашата държава. Не го забравяйте. Такива моменти ни показват, че можем да сме много силни и да постигнем много“. По този начин Поли Генова изрази благодарността си към българите, които са я подкрепяли във всеки един момент. По нейните думи екипът, който е работел с нея, е бил изключително прецизен и е допринесъл за емоцията, която тя е предала на публиката от сцентата на „Евровизия“.

Според нея, когато емоцията е истинска и идва от душата на човек, няма как да не бъде разпозната от публиката. Тя допълни, че много-поважно от шоуто е, енергията, която идва от самия артист.

За видео обръщението си във Фейсбук, с което призова българските политици да запазят правото на глас на българите зад граница, Поли Генова каза, че го е направила без да се консултира с никого. Всеки има право на глас, независимо дали живее в България или извън нея, заяви певицата. Обръщението й бе провокирано от промените в Изборния кодекс, над които президента Росен Плевнелиев наложи вето, заради ограничението на изборните права на съгражданите ни в чужбина.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама