Плевенски фирми споделиха своя опит по проекти с европейско съфинансиране

06:58, 16 май 16 25 276 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Плевенски фирми споделиха своя опит по успешно изпълнение на проекти с европейско съфинансиране в последния ден на националната кампания "Успешни заедно", съобщиха от Областния информационен център.

По повод края на кампанията, в центъра на Плевен бе организирано изложение, което даде възможност на малки и средни предприятия от региона, да представят своите продукти.

В рамките на събитието, производителите споделиха своя положителен опит в проектната работа и насърчиха колегите си да търсят финансова подкрепа от еврофондовете в помощ на собствените си бизнес идеи.

Изложението направи впечатление с пъстротата на демонстрираните продукти и привлече вниманието на стотици плевенчани. Желаещите имаха възможност да получат подробна информация за реализираните проекти, които са в различни отрасли: енергийна ефективност, стопанска дейност и др. Стойността на безвъзмездната финансова помощ варира от около 16 000 лв. до почти един милион лева за отделен проект.

Повечето от участниците в събитието се поздравиха с пореден успех – проектните им предложения по процедура „Ново работно място 2015“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ са получили висока оценка и ще подпишат договори за финансова подкрепа. Кампанията „Успешни заедно“ е организирана от Мрежата от 28 информационни центъра за популяризиране на ЕСИФ в България.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама