Пътят Русе - Бяла взе нова жертва

09:23, 16 май 16 25 335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Поредна тежка катастрофа, която този път взе и жертва, се случи тази сутрин на пътя Русе - Бяла.

Информацията бе потвърдена и от Областната дирекция на МВР. Сигнал за пътен инцидент между два леки автомобила в района на разклона за с. Екзарх Йосиф в 08:14 часа на 16 май, чрез системата за спешни повиквания 112.

Установено е, че лек автомобил „Фолксваген Голф“ с русенска регистрация, управляван от Г.В. на 69 г., движейки се по пътя от селото, навлиза в кръстовището с главния път І-5, отнемайки предимство на автомобил „Хонда“ с румънска регистрация, управляван от Д.Г. на 61 г., който се е движел в посока към гр. Бяла, при което двете коли се сблъскват. 

Към мястото на инцидента са изпратени екипи на полицията, пожарната и спешната помощ. Медиците са констатирали смъртта на шофьора на "Голф"-а. С него се е возела жена, която не е пострадала. Другият водач също не е пострадал, а пробата му за алкохол е била отрицателна. Местопроизшествието е запазено от полицията, предстои оглед от дежурна оперативна група на МВР, за да се изяснят обстоятелства, при които е настъпило ПТП-то и причините довели до него.

Движението по главния път не е преустановено, регулира се от служители на полицията в района на инцидента.

То бе напълно възстановено след 11 ч., съобщиха от АПИ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама