Цветанов видя коалиция БСП-ДПС срещу кабинета

09:36, 16 май 16 / Политика 25 248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов очерта коалиция БСП - ДПС срещу кабинета “Борисов”. Екзотичната теория той сподели в ефира на bTV.

"Станалото в петък, на пресконференцията на ДСБ, е част от политическата игра на някои политици. Трети ден се занимаваме с това, какво бил казал един политик. Не искам дакоментирам думите на Радан Кънев”, каза още вторият в ГЕРБ.

"ДСБ бяха един партньор, в който ние повярвахме. Те не спират да се опитват да провокират. ГЕРБ ще обявят своята кандидатура в края юни, началото на юли. Същото обяви и президентът Росен Плевнелиев. В ГЕРБ обсъждаме няколко варианта. Към момента нищо не налага ГЕРБ да обявява своята двойка. Другите партии издигнали ли са кандидати? Защо ние да го правим? Господинът от ДСБ само говори, но не се замисля колко неща се промениха от кабинета "Борисов" 2”, продължи още Цветанов.

И допълни: "АБВ сами напуснаха властта. В момента имаме едно добро мнозинство с Патриотичния фронт и Реформаторския блок. На страната трябва стабилно управление. Правителството върши много работа”..

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама