Фолклор, рок и рап музика за третото издание на "Божур фест" в Горна Оряховица

07:29, 18 май 16 25 464 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 20 и 21 май  Горна Оряховица ще бъде домакин на третото издание на "Божур фест". В продължение на два дни околностите на Божур поляна ще бъдат огласяни от разнообразни стилове музика-от фолклор, през тежък рок до рап изпълнения.

Организаторите отново са предвидили разнообразие от уоркшопове с множество артикули и сувенири свързани с логото на събитието, като: тениски, ключодържатели и други рекламни материали, както и книги, рисунки, бижута, и много други. Като допълнение към това, те ще поставят и допълнителни шатри като  полеви салон за красота, където ще се прави маникюр, ще се плетат коси, а за най-малките ще има временни татуировки и рисуване по лицето. В съседство ще бъде разположена шатра, в която малчуганите ще могат да похапнат вкусни и украсени на място торти и сладолед.  Изненада за гостите ще бъде огромната шатра с капацитет от 700 седящи места, с която организаторите този път смятат да се противопоставят на евентуалните дъждовни капризи на времето.

На 20 май в 19:00 ч. стартира и същинската част на фестивала, когато на сцената ще излязат TФК “БАЛКАНИКА” и гайдари, които ще огласят района със звуците на традиционните български инструменти. Вечерта ще продължи в Rock&Heavy стил с две местни банди. 

Около 21:00 на сцената излизат доайените от ЕПИЗОД с уникалния си възрожденски стил, които заедно с ЕР ГОЛЯМ ще бъдат хедлайнерите на вечерта. В тези часове всички гости на фестивала ще могат да развеят родните трибагреници и да пеят заедно с Епизод, както и да се насладят на прекрасния трибют на легендите от Iron Maiden в изпълнение на ЕрГолям. 

През втория ден на феста - 21 май изпълненията ще започнат в ранният следобед, когато на сцената ще излезе Алексъндър Филчев (Санеца) и ще продължат със сет на DJ Hilla от Града под тепетата. Следват рапърите CHOSZ, MD BEDDAH, GERATA и пловдивчаните - УДАРНАТА ГРУПА.

 Като хедлайнери на втората вечер излизат NDOE от (DRS)- Добрич в комбинация с ГАЙДАРА от (НОКАУТ)- Бургас.

За феновете на Hardcore-Punk стила на сцената ще излязат и PIRANHA начело с Александър Първанов (Shutta), който ще е водещ на втората вечер от Божур Фест 2016.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама