Събират стари електроуреди в пловдивския район "Северен"

07:45, 18 май 16 25 414 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Излезли от употреба електрически и електронни уреди могат да предават днес пловдивчани на специален пункт в район "Северен". Акцията е от 9 до 13 часа на паркинга, източно от бул."България" 108 (южно от кметството).

Ще се събират печки, хладилници, тостери, микровълнови фурни, сешоари, перални, бойлери, миксери, климатици, телевизори, радиоапарати, транзистори, компютри, монитори, мишки за компютър, мобилни апарати, телефонни апарати, фризери, електрически радиатори, отоплителни печки, прахосмукачки, маши за коса, преси.

За участниците в акцията са предвидени ваучери за покупка на подарък от голяма търговска верига за битова техника в Пловдив.

Хора, които нямат възможност да доставят на място своите уреди или не разполагат с транспорт, могат да дават заявки на тел. 032/901-165 - отдел "Екология" на район "Северен", като посочат своето име, адрес, телефон и вида на излезлия от употреба уред, който желаят да предадат. В срок до две седмици ще бъдат посетени на адрес и ненужните им уреди ще бъдат взети.

"Призовавам гражданите да се възползват от възможността, която им предоставяме и да изчистят домовете си от ненужните елекрически и елекронни уреди", сподели кметът на района Ральо Ралев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама