Променят движението заради строителство в Стара Загора

08:29, 18 май 16 25 326 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес до 28 май включително, се спира движението на личен и обществен транспорт по бул. „Цар Симеон Велики“ – север от ул. „Армейска“ до ул. „Кап. Петко Войвода“ – север в Стара Загора, съобщиха от Общината.

Мярката се въвежда, за осигуряване на безопасното организиране и изпълнение на дейностите по реконструкцията на кръстовището на ул. „Кап. Петко Войвода“ и бул. „Цар Симеон Велики”.

Движението ще се осъществява по обходни маршрути. За движещите се от запад на изток – по най-северната активна лента за движение на бул. „Цар Симеон Велики“; за движещите се от изток на запад – по бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“.

За автобусите и тролейбусите на градския транспорт,  движещи се от изток на запад, маршрутът е от бул. „Цар Симеон Велики“, ул. „Д-р Т. Стоянович“, ул. „Армейска“, ул. „Генерал Делчев“, ул. „Кап. Петко Войвода“ – север и бул. „Цар Симеон Велики“. Временна автобусна спирка ще бъде обособена на ул. „Кап. Петко Войвода“, северно от кръстовището  с бул. „Цар Симеон Велики“.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама