Варна се включва в световния парад на сапунените балони

09:16, 18 май 16 / Любопитно 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Варна е първият български град, който ще се включи в световния парад на сапунените балони. Веселата инициатива е на организацията с нестопанска цел „100happydays“ със седалище в Цюрих и ще обхване повече от 70 града на пет континента. Мисията Й е „Да направим света по-щастлив“.

Идеята е доста проста –  да се премине от точка А до точка Б,  като се създадат най-много сапунени мехурчета, радост  и добро настроение.  Парадът е за хора, споделящи убеждението, че щастието е пътуване, а не дестинация, а малките моменти на радост понякога са неочаквано близо – само на няколко сапунени мехурчета разстояние от нас, обясняват организаторите.

Парадът ще започне в 10 ч. на 29 май от площада пред Летния театър в Морската градина. Поканени са варненци и гости на града от всички възрасти да се включат, като се гримират, дегизират, вземат си доброто настроение и средство, с което могат да правят сапунени балони.

Шествието им ще премине по централната алея на Морската градина и ще завърши в Детския кът до езерцето с лодките. Там на сцената ще бъдат наградени най-добре костюмираните деца, възрастни и цели семейства. Празникът ще продължи със седмото издание на „Най-сладкия ден“.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама