БСП в Благоевград с ново ръководство

10:31, 18 май 16 / Политика 25 473 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Избраха ново ръководство на БСП в Благоевград. Утвърждаването на Изпълнителното бюро на общинската организация стана на пленум, свикан от новия председател на партията Николай Бошкилов.

Негови заместници вече са младежкият лидер в Благоевград Ваня Маникатева и местният парламентарист Гергана Янчева.

Бошкилов ще разчита занапред и на новите си организационни секретари, които са от младото попълнение в общинската организация. Утвърдени са единодушно Илия Милев и Красимир Божурски.

Като свои приоритети в работата си благоевградските социалисти определиха здравеопазването, социалната политика, подобряване живота в селата на община Благоевград, работата със синдикатите, коалиционната политика, работата с неправителствените организации, усвояване на европейски средства, привличане на нови членове.  

Решено ИБ да е от 13 членове, които да отговарят за определени ресори от общественополитическия живот. В него влизат бившият председател на БСП д-р Владимир Ваня Маникатева, Веселин Христов, Гергана Янчева, Елена Стойчева, Емил Костадинов, Илия Милев, Йордан Симонски, Красимир Божурски, Милан Богдански, Николай Бачев, Николай Бошкилов и Юлиян Гошев. 

Очаеква се до месец-два в редиците на благоевградската структура да се се завърнат разочаровани от други леви формации, каквито са досегашни членове на АБВ. Интерес проявяват и активисти от десни политически формации, потвърдиха от ръководството на Столетницата в Благоевград.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама