Хванаха поредни пияни шофьори в Русенско

11:56, 18 май 16 25 329 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Две бързи производства са започнати срещу водачи, които са установени от полицията да карат в нетрезво състояние, съобщават от Областната дирекция на МВР- Русе.

На 17 май, около 17:20 часа, в Бяла, на ул. Стефан Стамболов, екип на РУ– Бяла е спрял за проверка влекач «Рено Премиум" с прикачено полуремарке, управляван от С.Й. на 44 г. При извършената проверка за алкохол с техническо средство уредът е отчел 1,54 на хиляда концентрация на алкохол в кръвта.

На водача е съставен акт и му е издаден талон за медицинско изследване. Отказал е да даде кръвна проба. По случая, срещу 44-годишния мъж, е образувано бързо производство в РУ – Бяла.

Бързо производство за шофиране в нетрезво състояние с концентрация над 1.2 промила е заведено и в РУ – Ветово. На 16 май, около 22:00 часа, на ул. Плиска в с. Смирненски, служители на полицията са спрели за проверка лек автомобил «Ауди 80», управляван от Н.Н. на 50 г.

Проба с техническо средство е показала положителен резултат за употреба на алкохол от водача. Измерени са му 2.37промила алкохол. На Н.Н. е съставен акт, издаден му е талон за кръвна проба и по случая е заведено бързо производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама