Подаръци за най-големите фенове на Камата в деня на юбилейния му мач

15:39, 18 май 16 25 301 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Специален подарък, осигурен от един от основните спонсори на юбилейният шоумач на Христо Стоичков - „50 години номер 8“, ще получат първите закупили официални фен артикули в деня на събитието. То ще се проведе на 20 май на стадион „Васил Левски“. Към първите бройки от сувенирите с подписа на футболната легенда ще бъде прибавена и карта за отстъпки от цените на всички видове горива на бензиностанциите на една от водещите компании у нас.

Сувенирните уникати, посветни на историческия сблъсък на титаните, ще могат да бъдат закупени от всички входове, както и от специално обозначените за целта четири фен зони на територията на стадиона - откъм метростанция “Стадион Васил Левски“, откъм сектор Б в близост до вход 9 и 10, откъм сектор В в близост до ресторант „Спортна среща“, откъм езерото “Ариана” при сектор Г.

Сред фен артикулите са шапка, тениска, чаша, юбилейна футболна топка, USB и фланелките, с които футболистите ще излязат на терена. 

В петък точно в 20:00 часа хиляди ще посрещна любимият си футболист на националния стадион. Освен него в юбилейният мач се очаква да се включат световни звезди като Диего Армандо Марадона, Роберто Баджо, Джанфранко Дзола и десетки други. На терена за юбилея на своя бивш съотборник ще излязат и българските футболни леганеди Наско Сираков, Йордан Лечков, Любослав Пенев, Емил Костадинов и Красимир Балъков.

По повод юбилея на Стоичков фенове започнаха кампания за събиране на пари, за да издигнат статуя с неговия облик. Плановете бяха Камата да е изобразерн от бронз в двуметрова статуя, която да бъде монтирана пред "Васил Левски". Това обаче така и не се осъществи.

Христо Стоичков начърши 50 години на 8 февруари. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама