Филиалът на РУ „Ангел Кънчев” в Разград отбелязва своя празник

17:58, 18 май 16 25 416 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С поредица от инициативи Филиалът на Русенския университет „Ангел Кънчев” в Разград ще отбележи утре своя празник. Началото на празничните прояви ще бъде поставено в 10 часа, съобщи директорът на учебното заведение доц.дн Станка Дамянова. Очаква се сред гостите на събитието да бъдат представители на общинската и областната администрация, на институции, бивши и настоящи възпитаници и др.  

Празникът ще продължи с презентация на проф. д-р Юлиана Попова - зам. ректор по евроинтеграция и международно сътрудничество „17 години Програма Еразъм в Русенски университет“. Най-вълнуващият момент от програмата е тържествената церемония по връчването на дипломите на първия випуск магистри и награждаването на студентите от ІІ и ІІІ курс с отличен успех.

Ще бъдат проведени и няколко workshop-а -  „Български народни танци“ с Румен Иванов, „Йога и здравословно хранене“ с Христо Христов и„Латинотанци с Катето Ганева“. Гостите на празника ще могат да разгледат също изложбите с експонати от студентското творчество на  клубовете „Наука и изкуство – ръка за ръка”, „Microbio art” и „Кулинарен клуб”.  От 14 часа е награждаването на отличилите се студенти в състезания и клубове, а половин час по-късно започва среща на алумни организацията със студенти, преподаватели и работодатели.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама