Абонатите на „Енерго-Про“ ще имат затруднения с плащането на сметките

18:00, 18 май 16 25 324 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на май абонатите на „Енерго-Про“ няма да могат да плащат сметките си за ток на повечето обичайни места, предупредиха от компанията, която доставя електричество в Североизточна България. Причината е, че дружеството подготвя своята информационна система за работа в съответствие с изискванията на свободния пазар. Компанията въвежда нови функционалности, които улесняват процеса по смяна на доставчика на ток на пазара по свободно договорени цени.

Затова в периода 25 – 27 май включително центровете за обслужване на клиенти няма да могат да приемат заявления за платени услуги по ценоразписа на компанията.

На 21, 25, 26 и 27 май няма да бъде възможно заплащането на сметките за електрическа енергия на онлайн касите в центровете за обслужване на клиенти на „Енерго-Про“ „Български пощи“ и „Информационно обслужване“.   Задълженията могат да бъдат погасени в касовите салони на EasyPay или безкасово – по банков път, чрез банкомат и през интернет с електронно банкиране или системата за електронно разплащане ePay.bg.

От 19 до 30 май включително компанията няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, които са забавили погасяването на своите задължения за електроенергия.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама