Жорж Ганчев тръгва на война с олигархията

18:06, 18 май 16 / Политика 25 422 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обявяваме открита война на грабителската шуро-баджанашка мафия, заяви Жорж Ганчев по време на представянето на своята кандидатура за президент в Гранд хотел „Шумен”.

Той ще се включи за четвърти път в битката за държавен глава, а негово вице ще е икономистът Кольо Парамов.

Пред журналисти и граждани те представиха десет точки, залегнали в програмата им само за първата година на управление.

Сред тях са гарантирането на независимост на трите власти, създаване на силна армия и защита на българския език и култура. Предлага се и намаляване на партийната субсидия от 11 лв. на 5 лв.

В програмата на кандидат-президентската двойка е залегнало и провеждането на референдуми по важни въпроси. С 10 референдума може да променим всичко, каза Жорж Ганчев. Той обяви, че ще провежда твърда политика, която да работи за суверенитета на България.

Жорж Ганчев разкритикува политиката в страната през последните 25 години и заяви, че ако народът продължава да избира тези политице, си прави харакири.

Няма да си хвърляме козовете, за да не ни имитират, каза кандидат-президентът в отговор на въпрос как ще реализират намеренията си.

Ако за три месеца успеем да обясним колко тежко е всъщност положението на страната, много хора ще го осъзнаят и ще ни подкрепят, каза Кольо Парамов.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама