Слави Трифонов не иска да е президент, нямал власт

18:14, 18 май 16 / Политика 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Не си струва да коментираме президент, защото той обективно няма власт. Да, за президент няма да се кандидатирам. Така водещият Слави Трифонов отговори дали ще се кандидатира за държавен глава в ефира на бТВ.

Не беше обаче толкова категоричен, запитан дали ще реализира политически проект: „Нямам интерес да се занимавам с политика, но зависи основно от това как ще реагира политическата класа спрямо суверена си“, посочи той, имайки предвид референдума, предложен от него и екипа му. Той даде да се разбере, че ако допитването не се случи, ще направи „необходимото“.

Трифонов за пореде път повтори, че парламентът, президентът и Конституционният съд са слуги на народа и трябва да изпълнят волята на близо 700 000 души, които са се подписали под искането за допитване. Съобщи, че те дори били над 1 млн., но останалите подписи дошли след крайния срок и затова сега са в офиса му.

С референдума според него ще се промени политическата система в България. „Няма свестен чоек, който познавам, да е пожелал да се занимава с политика. Свестните не искат, а се занимаватн комплексари, които като отидат в парламента, изведнъж започват да се чувстват богоизбрани“, обясни още шоуменът.

По думите му по-лошо от сегашното положение, при което „необразовани хора с нисък морал да управляват държавата“, няма как да стане.

Ироничен беше и за обвиненията, че зад допитването прозират олигархични интереси : „Аз съм гей рептил, и зад мен стоят организацията на илюминатите“.

На пример на водещата, че от думите му излиза, че народът може да бъде питан и за връщане на смъртното наказание, обяви: „Защо да няма „за“ и „против“ смъртното наказание. Има го в САЩ“.

„Ако българският народ каже, че трябва да ходим със зелени гащи, ще ходим. Не бива да спираме хората да кажат как искат да живеят“, заключи още шоуменът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама