Популярни личности впечатлени от Русенския университет /видео/

23:44, 18 май 16 25 536 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Популярни личности споделят впечатленията си за Русенския университет в имиджов филм, създаден за целите на кандидатстудентската кампания.

Младите поп изпълнители Тереза Тодорова и Дивна Станчева, актьорите Мариан Бачев, Александър Кадиев и Христо Гърбов, кметът на Русе – Пламен Стоилов, изявени випускници и представители на бизнеса като Боряна Манолова – изпълнителен директор на Сименс България, Росен Даскалов – собственик на Sin Cars International и Цветомир Анастасов – изпълнителен директор на Приста Ойл Холдинг ЕАД, говорят за собственото си обучение в университета или косвените контакти, които са имали с неговите преподаватели и студенти.

Видеото е с продължителност малко над 6 минути и може да се гледа в страницата на Русенския университет, YouTube и социалните мрежи. Допълнително са изработени и кратки клипове с всеки един от участниците.

Продукцията и простпродукцията на филма са на Арена медиа, изпълнителен продуцент е проф. Юлиана Попова, режисьор - Димитър Липовански, редактор – Цвета Ненова. Музиката е на Пламен Мирчев – Мирона, дизайнът е на Андрей Тотев, а монтажът – на Теодор Мечев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама