Възстановиха структурата на БСП в Братя Даскалови

13:07, 19 май 16 / Политика 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
БСП вече възстанови структурата си в Братя Даскалови. Председател на основната организация  е 42-годишната Марияна Николова, съобщиха от Областния съвет на партията. Възстановяването започна  преди месец, когато социалистите избраха ново ръководство на БСП в общината.

„Само обединени можем да тръгнем напред и да печелим избори, да бъдем силни, да съхраним единството и  да дадем пример на младите”, подчерта председателят на Областния съвет на БСП Васил Самарски, който бе гост на събранието. По думите му активността на социалистите и готовността им за развитие и конструктивна политика в партията ще възродят напълно организацията  в  община Братя Даскалови. Една от основните задачи е БСП за 125-та годишнина да привлече  младите хора и да разшири влиянието си.

„Проведох  разговори с почти всички  настоящи и бивши партийни членове и привърженици на лявата идея  в общината, радвам се, че заедно извеждаме структурата  от  8-годишния застой. Създадохме нови организации в Долно ново село, Горно ново село, Славянин и Медово”, каза новият председател на Общинския съвет  на социалистите Веселин Калчев. Общо 85  са възстановените и нови членове, влели се в редиците на БСП само за последния месец. С тях членовете на общинската организация наброяват вече 470.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама