6 месеца затвор за младеж, убил малко коте в „Чайка“

15:07, 19 май 16 25 295 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
25-годишен младеж беше осъден за умъртвяване с особена жестокост на малко коте във варненския квартал „Чайка“. В задочно съдебно производство от варненския Районeн съд наложиха на 25-годишния Т. Панов наказание от 6 месеца затвор при строг режим.

Младежът живеел на квартира в жилищен блок в квартал „Чайка“. Част от обитателите в блока били приютили във входа малко черно-бяло коте, за което се грижели и му давали храна. На 25 октомври 2014 г. Т. Панов излизал да разходи кучето си, като при срещата на двете животни котето одраскало с нокти по муцуната неговия домашен любимец. Ядосан, младежът посегнал да ритне котето, след което повторно с крак нанесъл силен удар по главата на животното и то започнало да агонизира. По-късно същата вечер подсъдимият младеж и приятелката му изхвърлили умъртвеното вече четириного върху шахта пред блока. Съседи забелязали пръски кръв около кашона и входната врата, прегледали камерите от записите за видеонаблюдение, разпознали извършителя и сигнализирали в полицията.

През миналото лято Панов е бил привлечен като обвиняем. В хода на разследването са правени опити дабъде издирен, но без резултат.

25-годишният Панов е осъждан многократно за кражби, наркотици и др. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама