Три фирми ще ремонтират наново обекти в Стара Загора

15:41, 19 май 16 25 408 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Не сме доволни от качеството на някои от ремонтите в Стара Загора. С еднакво отношение сме към всички фирми, но на никого няма да му се размине за некачествена работа”, коментира днес  кметът на общината Живко Тодоров. Той информира, че имат забележки към „Пи Ес Ай” за ремонта на ул. „Генерал Столетов” от Операта до УМБАЛ „Проф. Стоян Киркович”. Сега за своя сметка фирмата трябва отново да ремонтира, но не с кръпки, а цели участъците трябва да бъдат фрезовани и преасфалтирани.

„Имаме забележки и към „Щрабаг”. Посетихме вчера междублоковото пространство срещу стария мол и не харесахме качеството”, обясни Тодоров. Сега фирмата ще трябва да фрезова и преасфалтира за собствена сметка обекта, както и да ремонтира отново детски площадки.

Третата фирма, която ще преработва е „Елми”. Тя трябва да преасфалтира отново междублоково пространство в кв. „Казански”.

Градоначалникът съобщи още, че вече има класиран проект за новия парк. Предстои техническото поректиране и след това обявяване на обществена поръчка. В момента там се събаряли стари сгради.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама