Витков към Слави Трифонов: Пожелавам ви да промените България, но не както Бареков

16:18, 19 май 16 25 318 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Общинският съветник от „Глас народен“ Светослав Витков, който е и председател на партията, разпространи обръщение към телевизионния водещ Слави Трифонов. Причина е, че вчера шоуменът обяви в телевизионно интервю, че Витков си купил Мерцедес със спечелените от изборите партийни субсидии. 

Според Витков Трифонов се позовавал на статия от вестник „Уикенд“, която нямал нищо общо с истината. За това и Витков се заявява на водещия, че „ да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини е езикът на политиците“.

Публикуваме цялото обръщение на Светльо Витков:

Уважаеми господин Трифонов, бих искал да ви информирам, че цитирате статия на вестник „Уикенд“, който и вие не веднъж сте съдили. Би трябвало да сте запознат, че осъдих въпросната медия на първа инстанция за статията, в която ме набеждават, че съм си купил Мерцедес с държавна субсидия. При това адвокаткатът ни е същия, който води вашите дела. Да говорите неверни неща в национален ефир, а да твърдите, че изричате истини е езикът на политиците, който вие така усърдно критикувате, и който език аз също не понасям. Пожелавам ви да влезете в политиката и да промените България, но не както Бареков. Винаги до сега съм изпитвал респект и симпатия към вас и професионализма на екипа ви. Надявайки се, че вашето изявление се дължи на незнание, а не на лично отношение, оставам с уважение. П.С. (послепис) Мерцедесът се продава, не е в отлично състояние, на 9 години е и е на 321 000 километра. С кожен салон и две нови летни гуми, лети джанти, летни джанти. Виждал си го през 2008 год. нема да се минеш.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама