Търсят кой да ремонтира Природонаучния музей в Бургас за 155 475 лв.

17:09, 19 май 16 25 290 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Регионалният исторически музей в Бургас откри процедурата за обществена поръчка за ремонта на Природонаучния музей в града. Общата прогнозна стойност на заданието е 155 475 лв. без ДДС.

Критериите за възлагане на поръчката се изчисляват по формула, включваща получен брой точки и цена. Участникът предложил най-ниска обща цена за изпълнение на поръчката, получава максимален брой точки по показателя – 100 точки. От участие в процедурата се отстранява участник, предложил обща цена за изпълнение на поръчката, по-висока от максималната прогнозна стойност на обекта, определена от Възложителя.

Кандидатите за изпълнители могат да подават оферти до 3 юни тази година в Регионалния исторически музей на ул. „Славянска“ 69.

През февруари РИМ със съдействието на Община Бургас спечели проект по програма "Красива България" за ремонта на Природонаучния музей, чиято сградата на ул. „К. Фотинов 30“ е паметник на културата. Музеят бе затворен за посетители от 4 април тази година.

Ремонтните дейности ще продължат до края на 2016 г. и ще включват цялостна подмяна на покрива, възстановяване и пребоядисване на фасадата с всички декоративни елементи, изграждане на дренаж за защита на сградата от подпочвени води, подмяна на цялостната електрическа инсталация, както и старото осветление с енергоспестяващо.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама