Марешки се оплака от „извратена форма на натиск”

17:20, 19 май 16 25 347 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В последните седмици, месеци и, буквално, дни търпя извратената форма на натиск. Това пише бизнесменът Веселин Марешки в "обръщение" до българите, медиите и политиците.

Той разказва, че е опожарен автомобилът на бизнес консултант, който му помогнал да навлезе на пазара на горивата, където той започна с много по-ниски цени.  „Инцидентът е станал на платен паркинг. Тоест очевидно извършителите са знаели какво правят и са го планирали. Не знам дали да третирам това за "предупреждение" или "заплаха", казва Марешки.

Според него причините за натиска са освен участието в бизнеса с горива и това, че обяви, че ще се кандидатира за президент.

В база, брандирана със символите на "ЛУКОЙЛ", намираща се на територията на бившия завод "Плама" в Плевен, пък негов камион е получил отказ да бъде зареден, и то при предплатено гориво, твърди още варненският бизнесмен.

„Да. На картелите и монополите не им е изгодно българските граждани да купуват гориво на истинските, нормални цени. Да, свикнали са да ограбват българските граждани и да печелят милиарди, докато хората изнемогват. Но дали ние ще позволим да бъде така винаги?”, възмущава се той.

Завършва в кампаниен стил: „Аз и моят екип ви молим само за едно. Вгледайте се в огледалото и си кажете - искате ли случващото се в нашата държава да продължи, искате ли да бъдете мародерствани, лъгани, ограбвани, задушавани, обезличавани като нация или искате да бъдете нормално живеещи в просперираща страна. Помнете - днес ние сме на мушката, но утре неудобните може да сте вие. Днес може да се чувствате добре, навеждайки глава и спасявайки се от ятагана, но утре вашите деца също ще живеят в тази държава”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама