Избраха новата Царица на розата в Карлово

20:27, 19 май 16 25 285 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
18-годишната карловка Марина Свиленова е новата Царица на розата - Карлово за 2016г. Ученичката в 18 СОУ "Уилям Гладстон" в София бе избрана на традиционния конкурс сред 11 претендентки за короната.

Красивата карловка стана лице и на Българо-Китайската асоциация за бизнес развитие. Победителката получи най-висшия клас българска козметика – марката BIOROSE, която се произвежда в "Българска роза" – Карлово, както и ваучер за уикенд почивка в Апартхотел "Черноморска звезда".



За първи път в историята на конкурса на тържествената церемония присъстваха представители на посолството на Китай в България.

Призът "Златна роза" победителката Марина получи от кмета на Карлово Емил Кабаиванов.

Първа подгласничка на Царицата е Златомира Ублекова, а втора е Мариета Петрова. И двете момичета са на 16 години и учат в СОУ "Васил Левски" в Карлово. Наградата на публиката спечели Цветелина Цачева на 17 години, ученичка от същото училище.



Всички 11 участничка получиха грамоти и награди от Община Карлово, като екс носителката на короната Карина Димитрова, "Царица на розата – Карлово 2015", ще пътува през юни до Китай по покана на президента на департамент "Китай" в Българо-китайската асоциация за бизнес развитие на Джанг Чангцинг. Тя ще бъде като своеобразен талисман по време на подписването на договора за старт в Тракия икономическа зона на съвместен проект на "Сиенит Холдинг" АД и холдинг "Портър Сити" от побратименият на Пловдив 20-милионен Шенджен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама