Христо Стоичков: Не съм забравил откъде съм тръгнал

23:40, 19 май 16 / Спорт 25 427 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Останаха няколко часа до това събитие, което избрахме да бъде в България. Много бих искал хората да дойдат да и видят един спектакъл. Този мач е за тях, защото не съм забравил откъде съм тръгнал.

Това обяви на пресконференция преди юбилейният си мач "50 години номер 8" Христо Стоичков и допълни, че утрешния спектакъл ще бъде подарък за всички българи.

„Избрахме и тази специална дата - 20 май, защото за мен ще остане паметна, както за България и най-вече за „дрийм тийма“ на Барселона, спечелвайки първата европейска шампионска титла през 1992 година", посочи Камата.

"Изключително съм щастлив и радостен, че днес имам възможността да представя част от бившите ми колеги, а също така и противници, с които останахме приятели извън терена. Затова сме подготвили нещо специално, хората ще бъдат изненадани, но няма да издаваме много от нещата", обяви той.

"Никога не съм обичал да казвам тази думичка "Аз". Трофеите са на моите колеги, аз съм само част от този трофей. Без моите колеги нямаше да постигна това, което съм постигнал и за това утре този празник е и за тях, защото тези трофеи са техни. За това ще бъда още по-щастлив, когато ги видя отново да излязат и да играят", бе емоционален Стоичков.

Шоуто "50 години номер 8" е утре на националния стадион "Васил Левски" и ще бъде предавано пряко в ефира на bTV Action от 18:00 ч.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама