Великотърновци ще плащат ток на нови дати

11:34, 20 май 16 25 384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Местното енергоразпределително дружество променя сроковете за плащане на сметките за ток на част от своите клиенти. Промяната ще бъде отбелязана на фактурите за юли и ще влезе в сила от август.

За удобство на клиентите, промяната, касаещи периода за плащане ще бъде осъществена през летните месеци, през които сметките са най-ниски.   Сегашните срокове за плащане на фактурите за потребена електрическа енергия – 10-то, 15-то или 25-то число на месеца – от август 2016 г. ще бъдат променени на 1-во или 10-о число. Запазва се на този етап,  срокът за плащане - 25-то число за клиенти в малките населени места, които се обслужват от клоновете на Български пощи.

Целта на Енергото е, с въвеждането на новите срокове да се подобри обслужването на клиентите. Те ще могат по-лесно да следят своето потребление, тъй като периодът, през който ще заплащат сметките си, ще е по-близо до този, през който са консумирали електроенергията. Клиентите, при които сроковете на плащане се променят, ще бъдат своевременно информирани чрез залепването на стикер на имотите им. Допълнителна информация за новите индивидуални срокове за плащане  могат да се получат на денонощния телефон на електроразпределителното дружество и на интернет страницата на компанията. През месец август компанията няма да прекъсва електрозахранването на клиенти, които са забавили плащането на задълженията си, за да имат време да реагират на промяната . 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама