Главният прокурор награди пловдивски следовател

13:57, 20 май 16 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Главният прокурор награди с почетен знак следовател от Окръжна прокуратура-Пловдив за висок професионализъм и образцово изпълнение на служебните задължения, съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.

Грамота и почетен знак на Прокуратурата на Република България Росен Раев, следовател от Окръжен следствен отдел в Окръжна прокуратура-Пловдив, получи от Румен Попов, окръжен прокурор на Пловдив, в присъствието на всички следователи.

Раев има 17 години стаж като магистрат. Работи в Окръжна следствена служба от юли 1999 г., а от 8 май 2005 г. е следовател в Окръжен следствен отдел при Окръжна прокуратура-Пловдив. Разследвал е дела с висок обществен интерес, свързани с престъпления против личността и паричната и кредитна система – убийства, печатници за неистински парични знаци и неистински бандероли, тежки катастрофи и др., по които са постигнати осъдителни присъди.

Росен Раев благодари на колегите си за съвместната работа, а те му пожелаха успешен старт на новото поприще като частен съдебен изпълнител.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама