Наградиха първенците на Випуск 2016 в Шумен (снимки)

18:49, 20 май 16 25 765 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С химна на Шумен и с българска червена роза бяха изпратени отличниците на Випуск 2016 в Шумен.

На тържествена церемония в залата на община Шумен първенците на випуска бяха наградени с почетна лента с цветовете на Шумен – златно и зелено и грамота. Отличията на младежите връчи кметът Любомир Христов.

15 момчета и момичета бяха отличени за своя отличен успех и за своите постижения в различни сфери, за активната си гражданска позиция.

Отличените са: Антон Детелинов Чернев от Природоматематическа гимназия „Нанчо Попович”, Мария-Йоана Пламенова Герчева от ГПЧЕ „Никола Вапцаров“,Стела   Ростиславова Радкова от СОУ „Йоан Екзарх Български”, Ерхан Ерджан Халил от СОУ „Сава Доброплодни“, Александър Жулиянов Жечев от СОУ „Панайот Волов“, Петър Найденов Найденов от Професионална гимназия по механотехника, електроника, телекомуникации и транспорт „Хр. Ботев“,Мерлин Денисова Игнатова и Нермин Денисова Игнатова от СОУ „Трайко Симеонов”, Антон Милчев Марков от Професионална гимназия по икономика, Денис Петев Николов от СОУ „Васил Левски”, Галина Бориславова Мирчева от Професионална гимназия по селско стопанство и хранителни технологии, Месут Рафитов Мехмедов от Професионална гимназия по машиностроене, Айджихан Ерол Ахмед от Среднообщообразователно духовно училище „Нювваб”, Любомир Станчев Стефанов от Професионална гимназия по облекло, хранене и химични технологии „Проф. Д-Р Асен Златаров“,Иван Атанасов Иванов от Професионална гимназия по строителство, архитектура и геодезия.

“Първенец на випуска е награда, с която заявяваме подкрепата и уважението си към вашите усилия, амбиция и упоритост. Благодарим ви за многобройните отличия от олимпиади, конкурси и състезания, които донесохте на града”, обърна се към отличниците кметът Любомир Христов.

“Искрено ви пожелавам да се реализирате в избраната от вас професия. Вярвайте във възможностите си! Много от вас ще изберат да продължат образованието си далеч оттук. Не забравяйте Шумен, не забравяйте учителите и приятелите си. Успех и на добър час!”, пожела градоначалникът на талантливите шуменски зрелостници.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама