Михаела Филева взриви сцената в Добрич (снимки и видео)

00:05, 21 май 16 / Култура 25 535 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„За мен конкурсът „Сарандев” и град Добрич имат специално значение. Аз съм от поколението артисти, които наистина са възпитани, благодарение на тези конкурси и фестивали”, каза преди рецитала си тази вечер в Добрич Михаела Филева. Тя е носител на Гран при от поп-рок конкурса „Сарандев” през 2008 г. Тази година бе поканена като гост-изпълнител на музикалния форум.

„За мен е много голяма радост да имам възможност отново да стъпя на сцената на този конкурс, само че с авторска музика. Приемете моята много голяма благодарност, че съм поканена”, каза Михаела.

„По наше време цялото това нещо покрай фестивалите беше много единно, много цялостно. Беше първата ми среща с хората, с които и до ден днешен продължаваме да правим музика, успявахме да се запознаваме, да творим заедно и да се вдъхновяваме. Много съм щастлива да видя, че този фестивал отново го има. И, не на последно място, искам да благодаря на всеки един от педагозите, които подготвят тези талантливи деца. Много от вас – косвено или пряко, са ме подготвяли и мен”, каза още Михаела Филева.

Тя взриви сцената на Младежкия дом и зарадва многобройните си фенове с любими парчета от репертоара си. Още с първите акорди на „Инкогнито” младата публика напусна местата си в залата и се събра пред сцената. По средата на рецитала младежите не издържаха и се качиха на сцената при своя музикален идол, където десетки деца се включиха в обща прегръдка с Михаела Филева. Макар след това да ги помоли да слязат от сцената, тя продължи до края да поддържа постоянен контакт с публиката. Дори сподели микрофона с младата музикална надежда на Добрич Полина Семендяева, която тази вечер получи поощрителна награда от конкурса „Сарандев”. Така двете изпълниха заедно любимо парче, каквото е „Когато ти трябвам”.  

Михаела Филева изпълни също „И аз съм тук”, „Дай знак”, „На ръба на лудостта”, „Опасно близки” ,” А, дано, ама надали”, „Приливи и отливи”, както и още много други песни, както от своя репертоар, така и родни и чуждестранни хитове.

След края на концерта тя раздаде автографи и се снима с най-ревностните си фенове, а емблематичната й усмивка нито за миг не слезе от лицето й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама