Очакват ни слънчеви празнични дни, само в събота ще вали

08:16, 21 май 16 25 267 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
От днес започва нова порция празнични дни. Събота, неделя, понеделник и вторник са официални почивни дни в цялата стрна, за това и хиляди отново тръгват на път. Големи са вълненията и какво ще е времето.

В събота температурите ще са ниски, очакват се валежи в цялата страна. В столицата температурите ще са между 10 и 14 градуса. През целия ден ще вали, а слънцето няма да успее да пробие през облаците.

В неделя обаче времето значително ще се подобри. Термометърът ще достигне по-високи стойности. Сутринта ще е хладна с около 10 градуса, но по обяд ще се затопли и температурата ще достигне до 20 градуса. Ще е слънчево, а вероятността от валежи е малка.

В понеделник настъпва лято. Максималните температури ще достигнат 25 градуса, без облаци и валежи. Сутрешните температури също ще са по-високи - 12 градуса.  Във вторник ще се задържи топло, но дъждът се завръща. Столичани ще се радват на температури от 12 до 21 градуса.  

Почивните дни ще са изключително благоприятни и за разходки в планината. Времето на Витоша ще е топло, но все пак не забравяйте да вземете дъждобран или чадър, за да не бъдете изненадани от краткотрайни превалявания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама