ГЕРБ е политическият убиец на Плевнелиев, според Георги Кадиев

11:43, 21 май 16 / Политика 25 395 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Политическият убиец на президента Росен Плевнелиев е ГЕРБ. Това написа независимият депутат Георги Кадиев във Фейсбук профила си. Коментарът му е във връза с отказа на Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат на предстоящите избори.

Според Кадиев това политическо убийство е започнало в нощта на избора му за държавен глава и е завършило с отхвърлянето на ветото, което президентът наложи върху промените в Изборния кодекс. Грешката на Плевнелиев е, че е бил лоялен към ГЕРБ, отбелязва депутатът.

Ето и целия пост на Георги Кадиев в социалната мрежа без редакторска намеса:

Политическият убиец на Росен Плевнелиев е партия ГЕРБ.

Това политическо убийство започна в нощта на избора му, когато Борисов унизително го галеше го по главата. Продължи с безброй приятелски огън в гръб и завърши с отхвърлянето на ветото на президента преди 2 дни.

ГЕРБ мразят Плевнелиев от години. Както един техен висш кадър ми каза "ако направите импийчмънт с тайно гласуване, ще съберете 220 гласа в парламента".

Грешката на президента беше неговата лоялност към политическите му убийци. Трябваше веднага и безвъзвратно да прекъсне пъпната връв с тях. Трябваше да покаже на света какви са и кои са те. Закъсня и днес е късно. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама