Катастрофа предизвика тапа на "Хемус", опашки на Калотина и Кулата

12:34, 21 май 16 25 351 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Блокирано е движението по автомагистрала „Хемус“ в посока Ботевград заради тежка катастрофа в участъка. Ударът е станал между два леки автомобила. Няма данни за пострадали, съобщи бТВ.

Възможно е един от автомобилите да е изпаднал от автовоз, който е на мястото на инцидента, и да е предизвикал катастрофата.

Само едното платно е пуснато за движение в участъка. Задръстване се е образувало на около 1 км преди произшествието. Изпратени са екипи на полицията и пожарната.

Пътят Благоевград - Станке Лисичково пък е затворен. Причината е тежка катастрофа между два леки автомобила – с македонска и с българска регистрация, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е получен малко преди 10 часа. Македонският гражданин е пострадал тежко, по първоначални данни. Райнонът е отцепен,а движението е временно спряно.

Трафикът през граничните пунктове Кулата и Калотина е интензивен, съобщиха още от МВР. Колоната от леки автомобили на изхода от България през ГКПП-Кулата е дълга 3 км. Около 25 автобуса с туристи са блокирани на ГКПП-Калотина. Там обработката на документи се осъществява много бавно.

Чакащи товарни автомобили има и на граничните пунктове във Видин и Русе. На другите изходи на границата трафикът е нормален. По данни на „Гранична полиция“ всички проускателни пунктове работят на максимален капацитет.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама