Децата на ФК „Русе - Марисан“ получиха шампионски медали, почетоха и първия си треньор

13:35, 21 май 16 / Спорт 25 567 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Обединеният отбор от деца, родени през 2001 - 2002 г. на ФК „Русе - Марисан“, спечелиха първото място в Зоналното първенство на БФС - Русе за сезон 2015/ 2016.

Днес възпитаниците на треньора Николай Дойнов получиха златните медали и Купата на специална церемония на игрището с изкуствена настилка на „Спортната Арена Русе“ в с.к. „Ялта“. Децата не забравиха и своя първи треньор Ремзи Нуриев, който бе поканен от тях и получи своя заслужен медал.

Награждаването бе част от официалното откриване на традиционната надпревара за „Купата на Кока Кола“, в която участие взеха 24 отбора на училища от Обшина Русе. В официалната церемония участие взеха председателят на Областния съвет на БФС - Русе Димитър Димитров и Веселин Великов и Людмил Киров, старши треньорът и неговият помощник, извели ФК „Дунав“ до мечтаното завръщане на отбора, носещ името на голямата европейска река във футболния елит.

Както вече съобщихме, „драконите“ ще получат своите златни медали и Купа за първенец на втория ешелон след днешния си двубой с „Верея“ Стара Загора, който започва в 18 ч. на Градския стадион в Русе.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама