Двама загинаха при катастрофи в Старозагорско

13:36, 21 май 16 25 356 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Двама водачи са загинали при катастрофи в Старозагорско, съобщиха от полицията.

Около 12.50 часа вчера по околовръстния път на старозагорското село  Богомилово, в посока запад се движел мотоциклет "Кавазаки Нинджа", управляван от 45-годишен водач от Стара Загора, непритежаващ категория "А". Южно от с. Богомилово, след ляв завой, водачът изгубил контрол над мотоциклета, който  напуснал платното вдясно по посоката си на движение и е паднал настрани. Вследствие на получени травми от падането, водачът е починал на място.

Малко по-късно в 14.10 часа, по пътя между гълъбовските села Обручище и Медникарово е станала втора катастрофа. В посока запад, се движел лек автомобил "Ситроен Берлинго", управляван от 26-годишен водач от Чирпан. По неизяснени към момента причини, автомобилът навлиза в лентата за насрещно движение и блъска движещия се в посока изток лек автомобил "Фолксваген Пасат", управляван от 23-годишен водач от с. Медникарово.

При удара водачът на „Фолксваген“-а загинал на място, а водачът на „Ситроен“-а получава травма на ляв крак. Обслужен е амбулаторно и е освободен, без опасност за живота. 

И по двата случая са образувани досъдебни производства.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама