БСП започва да събира номинации за президентския вот

15:30, 21 май 16 / Политика 25 313 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Ако трябва да си говорим съвсем коректно, трябва да кажа няколко неща. Първо, имаме нови приоритети пред БСП - те са категорични и ясни. Първият от тях е категорична опозиционност”. Това каза Костадин Паскалев, който днес бе избран от пленума на Столетницата за член на оперативното ръководство.

“Мисля ,че моето връщане в ръководството на БСП е с такава перспектива“, подчерта той. Третият въпрос е свързан с организационното укрепване на БСП. Аз за себе си знам едно - не съм губил избори досега. Ако някой има друго мнение, нека да го сподели“, отсече Паскалев.

Той заяви още, че от днес започва подготовката за президентските избори.

“Смятам, че обявените номинации започват да текат, считано от днес нататък. Началото е поставено“, каза Паскалев и отрече да е кандидат.

Във връзка с отношенията на БСП и АБВ, той обясни, че те правят своите предложения за политика, опозиционности и алтернативности и ако АБВ са склонни да приемат такава позиция са склонни към разговори. „В никакъв случай не коментираме съподчинености на когото и да било, но нека да се разберем по един категоричен въпрос – егото на никой партиен лидер не може да стои над идеите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама