Божидар Лукарски се ожени, кумува му кметът на Бургас (снимки)

20:04, 21 май 16 / Политика 25 608 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Министърът на икономиката Божидар Лукарски се ожени в Бургас. Той каза заветното „Да“ на своята половинка Ива Йорданова в хотел на метри от морския бряг. Кум на сватбата беше бургаският кмет Димитър Николов, предаде репортер на Бургас Topnovini.bg.

Булката се появи с ретро автомобил „Мерцедес“ пред смаяните погледи на многобройните гости. Те ръкопляскаха и я снимаха, докато тя слезе и в снежнобялата си рокля се присъедини към своя избраник Божедар Лукарски. Няколко минути след това те вече бяха официално съпруг и съпруга, като отпиха по чаша шампанско и се целунаха в знак на обич.

Изключително важни гости бяха сред присъстващите на тържеството. Сред тях бяха премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Меглена Кунева, финансовият министър Владислав Горанов, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на външните работи Даниел Митов, транспортният министър Ивайло Московски, бургаският депутат и зам.-председател на СДС Костадин Марков и др. 

Това е втори брак за Божидар Лукарски. От първия има две дъщери. Любовта между министъра на икономиката и красивата Ива се заражда в началото на формирането на Реформаторския блок. По това време Божидар Лукарски е лидер на СДС, а Йорданова е член на ръководството на ДБГ. Покрай партийните дела двамата бързо станали и близки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама