Георги Гергов: Вярвам, че в екип ще върнем доверието на хората в БСП

20:14, 21 май 16 / Политика 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Благодаря на председателя Корнелия Нинова и на членовете на националния съвет, които подкрепиха предложението и да бъда част от новото Изпълнително бюро на БСП. Това е признание не само за мен, но и за социалистите в област Пловдив, за работата и постиженията ни." Това каза след избирането му в бюрото Георги Гергов, председател на Областния съвет на БСП Пловдив.

Той допълни, че приема този ангажимент с ясното съзнание, че това е отговорност не само пред членовете на партията, но и пред стотиците симпатизанти на Левицата, които в годините са предпочели да бъдат пасивни.

"В Изпълнителното бюро влязоха личности с позиции и авторитет и извън БСП. Вярвам, че в екип ще възстановим връзката между ръководството и членовете и симпатизантите на партията. Ще върнем доверието на хората в БСП, защото само нашата партия е в състояние да даде ясни отговори на всички важни за обществото въпроси и  да изработи нужните политики за реализирането им", каза още Гергов. По думите му БСП ще изведе ясни национални цели и на това първо заседание на НС на партията е бил даден категоричен знак за това.

Двама представители на Пловдивска област бяха избрани за председатели на съвети в НС. Това са Манол Генов, председател на Съвета по екология, и Петър Мутафчиев, който оглави Съвета на транспорт. В Общопартийната контролна комисия за зам.-председател бе избрана асеновградчанката Ванелина Арнаудова.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама