Стефан Данаилов: Ранният Бойко ми беше по-голям фен, гледахме филми заедно

08:35, 24 май 16 / Политика 25 399 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
С Бойко Борисов не се виждаме. Ранният Бойко ми беше по-голям фен. Гледахме филми заедно. Това коментира по бТВ зам.-председателят на Изпълнителното бюро на БСП Стефан Данаилов в отговор на въпрос дали си общува с премиера Бойко Борисов. За това дали ще издържи този кабинет, той отговори, че трябва да има известно време покой.

Данаилов коментира и отказа на Росен Плевнелиев да се кандидатира за втори мандат като президент. Според него той не е имал друг избор, тъй като му „извадили очите“.

Той подчерта, че е разочарован от Ивайло Калфин, защото довчера били заедно, а днес вече не. „Не аз бях зад Калфин, той беше зад мен. Предстои ни много тежка битка за президентските избори. Кандидатурата трябва да е единна на левите. Въпросът е, че идеята за допитване вътре в партията е много хубава. Задкулисните номера не са много хубави, но те продължават“, обясни Данаилов и добави, че Корнелия Нинова се вслушва в думите ми.

„Аз съм предан човек. Знам какви хора седят зад мен. Знам какво е да застанеш пред хората. Бях убеден, че ще направим АЕЦ „Белене“. На Нинова и на това Изпълнително бюро днес им е много турдно, защото как наистина ще върнем доверието на хората. Нашата партия е много демократична и сложна. По-голямата част от хората в нея са с добри качества. Щом са в БСП, значи са добри. Бих искал да помогна на Корнелия Нинова“, продължи Данаилов.

По повод 24 май – празника на славянската писменост, той заяви, че Русия единодушно взела да признава, че ние сме им дали буквите. „Важното е, че руснаците знаят от къде е дошло „А, Б и В-то“ им. Продължавам да съм оптимист, че България ще се възроди. Гениални деца се раждат“, каза още Стефан Данаилов. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама