Жозе Моуриньо е новият мениджър на Манчестър Юнайтед

13:01, 27 май 16 / Свят 25 299 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Португалецът Жозе Моуриньо официално е новият мениджър на Манчестър Юнайтед, съобщиха от ръководството на "червените дяволи". В официалния сайт на английския клуб информират, че договорът на специалиста е за три години с опция за продължаване с още една.

Бившият мениджър на Челси подписа своя контракт на базата на тима, след което позира с фланелка на Манчестър Юнайтед за официалния сайт на клуба.

Моуриньо заменя на поста уволнения Луис ван Гаал.



Снимка: Фейсбук

„Жозе е най-добрият мениджър в света в този момент. Той печели титли навсякъде в Европа, а освен това познава много добре Висшата лига. Добре дошъл, Жозе”, заяви вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд.

„Да бъдеш мениджър на Манчестър Юнайтед е нещо специално. Това е клуб, който е известен в цял свят. В него има мистика и романтика, каквато никой друг отбор няма”, сподели от своя страна Моуриньо.

„Винаги съм чувствал някаква близост с „Олд Трафорд”. Имам специални спомени от този стадион и винаги се наслаждавам, когато съм тук. Гледам напред и се надявам на много успешни години с Манчестър Юнайтед", каза още португалецът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама