Росен Плевнелиев открива в Пловдив новата сграда на водеща аутсорсинг компания

07:03, 30 май 16 25 450 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Държавният глава Росен Плевнелиев ще открие днес в Пловдив новата офис-сграда на TELUS International Europe, която се намира на бул. „Асеновградско шосе“ 4. Очаква се компанията да отвори нови 300 работни места до края на годината в града под тепетата.

TELUS International Europe е многоезичен контактен център, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3000 служители в 6 центъра в София и Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния) и Манчестър (Великобритания). Обслужването, което се предоставя на клиенти по цял свят, е на над 35 езика. 

Припомняме, че в края на миналата седмица над 250 служители на TELUS International Europe от Пловдив и София ремонтираха пансиона и училищния двор на училището за деца с увреден слух "Проф. Д-р Стоян Белинов" в Пловдив, съобщиха от Общината.

Инвестицията от 25 000 евро и е направена чрез проекта "TELUS Ден на подкрепа", който е част от ежегодната глобална доброволческа кампания, в която хиляди служители от офисите на компанията по цял свят изразяват своя ангажимент да "дават там, където живеят".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама