Деца от социални центрове за настаняване ще отпразнуват 1-ви юни с концерт - спектакъл

07:04, 30 май 16 25 349 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Община Велико Търново, съвместно с Центровете за работа с деца и младежи и социалните услуги за деца и младежи на територията на общината, организират концерт-спектакъл по повод Празника на детето- 1-ви юни, под надслов „Усмихнатите деца на Община Велико Търново“. Концертът-спектакъл ще се състои утре (вторник) от 18:00 часа в Летен театър.

На децата ще бъде предоставена възможност да се докоснат до истинска сцена с професионално озвучаване, където да изявят своите таланти и същевременно да изживеят едно неповторимо вълнение. Участниците ще представят песни, стихотворения и забавни сценки по различни сценарии, ще покажат също български народни танци под формата на хора по специална разработка.

По време на концерт-спектакъла, гостите на празника ще имат възможност да се включат в организираната от децата Арт-работилница,където ще покажат своите умения в изработката на фигурки по техниката „канзаши“, направа на интересни прически и временни татуировки.

Децата от село Ресен са подготвили специална изложба на детски рисунки на тема „Детство мое, реално и вълшебно“, която всички гости могат да разгледат.

Входът за концерт-спектакъла „Усмихнатите деца на Община Велико Търново“ е свободен и всеки, който желае да се наслади на талантите на децата и на подготвената от тях програма, може да се присъедини. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама