Магазин за керамика в Бургас за трети път на тезгяха, цената скочи на близо 790 хил. лв.

07:26, 30 май 16 25 346 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
За трети път вадят на тезгяха магазин за керамика в Бургас, показва справка на Topnovini.bg. Цената на обекта този път е скочила на 789 142.50 лв., след като при предния търг тя бе 701 460 лева. Първата публична продажба пък бе с начална цена 876 825 лв.

Магазинът се намира на ул. „Гладстон” 27, партерен етаж. Собственост е на фирмата „Елис – Ге“ ЕООД. Търгът за него е обявен от частния съдебен изпълнител Делян Николов. Причината е дългове към „Уникредит Булбанк“.

Върху имота има вписана възбрана в полза на същата банка, както и друга възбрана в полза на„УниКредит Лизинг“ АД.

Фирмата „Елис – Ге“ е вносител на стоки за обзавеждане на бани от Италия и Испания – плочи за баня, санитарен фаянс, вани, душ кабини, смесители, мебели за баня. Именно такава стока се предлагаше и в продавания магазин.

Продажбата на магазина ще се състои от 4 юни до 4 юли тази година в Бургаския районен съд. Офертите ще бъдат отворени в 10:30 часа на 5-ти юли отново там.

Търговският обект е съставен от шоурум, санитарен възел и кухня. Навсякъде са изградени окачени тавани с вградено осветление и вентилационна инсталация. Подовата настилка, стените и носещите колони са облицовани с гранитогрес. Част от стените, които са общи със съседния обект, са на тухла. В шоурума са изградени няколко декоративни, преместваеми стени, представляващи част от дизайна и обзавеждането на обекта. Санитарният възел е облицован с фаянс и гранитогрес и е образуван с моноблок, биде и мивка със смесителна батерия. Кухнята е оборудвана с двуредни кухненски шкафчета от ПДЧ с вградена мивка.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама