25-годишен помориец е с опасност за живота след катастрофа до летището в Бургас

09:45, 30 май 16 25 423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
25-годишният П. П. от Поморие е с опасност за живота след катастрофа на в района на надлеза до летището в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР. Инцидентът е станал вчера около 23:20 часа. Младият мъж в управлявал лек автомобил „Мерцедес CLK 270 CDI“.

Той е загубил контрол над колата поради движение с несъобразена скорост. Блъснал се е в разделящите двете платна мантинели на надлеза, отнасяйки стълб на пътното осветление и повличайки мантинелата на платното за обратно движение.

Вследствие на сблъсъка парчета от мантинелата ударили в предната част движещия се в платното в посока от Варна към Бургас лек автомобил „Инфинити КХ 70”, със софийска регистрация. Той е бил управляван от 44-годишния К. М. от Бургас.  Мъжът не е получил сериозни наранявания.

Водачът на „Мерцедеса” е бил откаран в МБАЛ – Бургас, където е настанен за лечение с диагноза „открита фрактура на лявата подбедрица и хеморогичен шок“. Той е пътувал с двама негови приятели – П. А., на 16 години и 21-годишния А. К. Те не са получили сериозни наранявания.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама