Криминално проявени са задържани за кражби на автомобили

10:39, 30 май 16 25 428 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Трима мъже, извършвали кражби на автомобили, са задържани от служители на ОД на МВР-Сливен. В дома на единия е намерена лаборатория за производство на синтетичен наркотик. Спецакцията е осъществена на 27 май  от служители на  сектор “Противодействие на криминалната престъпност” и сектор “Противодействие на икономическата престъпност” към ОД на МВР-Сливен.

В бившия стопанския двор на село Чинтулово, е спрян за проверка  товарен автомобил “Мерцедес Вито”, управляван от криминално проявения С.С.(31г.) от град Сливен. С него са пътували и криминално проявените Д.А.(38г.) и И.К.(33г.) от сливенските села Ичера и Крушаре. При последвалите процесуално-следствени действия в автомобила са намерени и иззети части и вещи от микробус “Мерцедес 207Д”, който е бил предмет на престъпление. В хода на операцията е намерен микробусът и лек автомобил “Нисан Съни", също обект на противозаконно отнемане.

В дома на С.С. в град Сливен полицейските служители са намерили и иззели множество вещества, материали и прекурсори, необходими за производството на синтетични наркотични вещества. Иззет е полиетиленов плик съдържащ кафеникаво, кристалообразно вещество, което при направения полеви тест е реагирало на метамфетамин.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама