Бургаските полицаи отново най-добри по джу джицу

10:25, 31 май 16 / Спорт 25 331 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Централният полицейски карате и джу джицу клуб за трета поредна година е комплексен шампион на отвореното държавно първенство по джу джицу, което се проведе преди няколко дни в Димитровград, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Принос за успеха е имала и бургаската школа на клуба, която е завоювала 3 златни, 4 сребърни и 4 бронзови медала. В състезанието са се включили повече от 200 състезатели от 17 клуба, като е имало представители и от Румъния и Турция.

По категоричен начин е доказано, че представителите на клуба в дисциплината „Полицейска лична защита” нямат конкуренция, след като двойката Милен Джиналийски - Павел Димитров завоюваха първо място, следвани от новосформираната двойка Венилин Русинов - Борис Георгиев. На трето място остана отново бургаска двойка Яни Русинов - Георги Кискинов.

В дисциплината „файтинг” при младежите Валентин Иванов стана шампион в категория до 55 кг, а Велико Ламбов в категория до 73 кг се окичи с бронзовия медал след много тежки срещи. При мъжете в същата дисциплина Радослав Марков за пореден път е безапелационен шампион в категория до 69 кг.

Сребърни медали в своите категории получиха Венилин Русинов до 62 кг, Борис Георгиев до 94 кг и Милен Джиналийски при най-тежките.

Със бронзови отличия в своите категории останаха Яни Русинов до 85 кг и Георги Кискинов до 62 кг.

Треньорите на Централния полицейски карате и джу джицу клуб в Бургас за пореден път изразиха задоволството си от представянето на отбора, като се надяват през настоящата седмица децата на клуба да надминат медалите на по-големите по време на Държавното първенство по джу джицу за деца в Пловдив.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама