Изтичане на газ от „Ситроен“ наложи намесата на пожарникари в Русе

12:10, 31 май 16 25 288 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
На 30 май в 14:26 часа екип от Втора РСПБЗН– Русе е изпратен по сигнал за изтичане на газ от лек автомобил паркиран на ул. „Гургулят” в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР.

При пристигане на мястото се установява, че е избил предпазен клапан и изтича газ от лек автомобил „Ситроен ZX“. Екипът е обезопасил района, докато изтичането на газ спре. Пострадали няма.

В 17:35 часа пожарникари от Първа РСПБЗН са изпратени по друг сигнал за инцидент с газова бутилка в лек автомобил. Произшествието е възникнало на ул. Ген.Паренсов в Русе. В този случай е установено, че се е била разхерметизирала газовата бутилка от инсталация на лек автомобил „Сеат Ибиза“.

Според специалистите от пожарната, причината за инцидента е разширяване на газовите пари в бутилка следствие на нагряване от слънчевите лъчи. Пострадали няма.

В 20:15 часа екип спасители от СОД към РДПБЗН – Русе е насочен за оказване на техническа помощ на ул. К.Димчев в Русе, откъдето са подали сигнал за стършели в близост до училище. В посочения район стършели и техни гнезда не са били открити.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама